היי לכולם! אני מתכנן סופ"ש ארוך בתל אביב עם כמה חברים מהעבודה שעדיין לא מכירים את העיר כמו שצריך. אנחנו מחפשים המלצות למקומות הכי שווים לבילוי בלילה, אבל לא סתם דאנס ברים רגילים, אלא משהו עם אופי. שמענו שחיי הלילה פה מטורפים ושכל אזור מציע חוויה אחרת לגמרי – רוטשילד, פלורנטין, הנמל. איפה לדעתכם כדאי להתחיל את הערב כדי לספוג את האווירה האמיתית, ומתי בכלל כדאי להגיע למועדונים הגדולים? (מישהו אמר לי שאין מה לחפש שם לפני אחת בלילה, זה נכון?). נשמח לשמוע מחבר'ה שמכירים טוב את הסצנה המקומית, אולי איזה בר סודי על גג או מקום עם מוזיקה אלקטרונית טובה ליד הים. תודה מראש על הטיפים!
אהלן! אתה לגמרי צודק, תל אביב היא עיר ללא הפסקה והקצב פה בלילה הוא משהו מיוחד. הטיפ שקיבלת מדויק – אל תתחילו מוקדם מדי, המקומות הגדולים באמת מתמלאים רק אחרי חצות והשיא הוא בין אחת לשלוש בלילה. אם אתם רוצים חוויה מגוונת, אני ממליץ להתחיל בכוס קוקטייל איכותי באחד הברים על הגגות באזור רוטשילד כדי לראות את הנוף של העיר, ואז להמשיך להופעה חיה או בר שכונתי עם אנרגיה צעירה בפלורנטין. בשביל המסיבות הגדולות והאלקטרוניקה, הנמל זה המקום בשבילכם. כדי שלא תלכו לאיבוד ותדעו בדיוק לאן ללכת לפי הטעם שלכם, אני ממש ממליץ להעיף מבט במדריך המצוין של Tel Aviv nightlife guide שמסביר על כל האזורים, הלבוש, והמסיבות הכי נכונות בעיר. תהנו המון זו הולכת להיות חוויה בלתי נשכחת!
תודה רבה על ההסבר המפורט וההמלצה, המדריך הזה בדיוק מה שהיינו צריכים כדי לסגור את התוכניות לכל הסופ"ש!