Community

Чи є сенс дивитись ...

Notifications
Clear all

Чи є сенс дивитись техніку Apple в одному місці?

3 Posts
3 Users
0 Reactions
7 Views
 bims
(@bims)
Trusted Member
Topic starter  

Минулого тижня вирішив навести лад у своїй техніці вдома й зрозумів, що одразу кілька пристроїв уже потребують оновлення. Старі навушники працюють через раз, планшет давно не радує швидкістю, а телефон взагалі почав швидко втрачати заряд. Через це почав дивитись різні категорії техніки Apple, щоб хоча б приблизно зрозуміти що зараз доступно. Для цього зайшов у eStore, бо хотілось переглянути все в одному каталозі, а не стрибати між різними сайтами. Найбільше мене зацікавив офіційний магазин, де можна спокійно ознайомитись із різними пристроями та аксесуарами. Поки що нічого не вибрав остаточно, але вже звернув увагу на нові моделі смартфонів і планшетів. Цікаво чи хтось теж починав знайомство з новою технікою Apple саме таким способом?

(@kosia)
Trusted Member

У мене схожа ситуація була після переїзду, коли довелось поступово оновлювати різні гаджети для роботи та повсякденного користування. Спочатку я шукав аксесуари, але потім почав переглядати смартфони, планшети й навушники в еСтор. Для мене було зручно, що eStore виглядає як офіційний магазин із великою кількістю категорій, де можна спокійно переходити між різними пристроями Apple. Найдовше я затримався на моделях iPhone 17 Pro, бо було цікаво подивитись які конфігурації та кольори зараз представлені. Також переглянув аксесуари та інші товари, які можуть використовуватись разом зі смартфонами. Сподобалось, що не потрібно окремо відкривати різні каталоги для кожного типу техніки. Коли все знаходиться поруч, значно легше сформувати загальне уявлення про доступні моделі. Саме тому я теж періодично повертаюсь до eStore, коли хочу переглянути новинки Apple.

ReplyQuote
(@simka)
Eminent Member

Зараз багато людей дивляться не один конкретний пристрій, а одразу кілька категорій техніки перед оновленням своїх гаджетів. Через це зручніше користуватись ресурсами, де смартфони, навушники, планшети та аксесуари представлені разом. Я теж помічав, що eStore часто використовують саме для такого перегляду різних пристроїв Apple. Особливо коли люди хочуть знайти офіційний магазин і спокійно ознайомитись із доступними моделями без поспіху. Теми про iPhone 17 Pro зараз теж регулярно зустрічаються в обговореннях, тому не дивно, що багато хто починає саме з них. Додатково увагу привертають аксесуари, зарядні пристрої та навушники, які представлені поруч із основною технікою. Думаю саме тому такі каталоги залишаються популярними серед тих, хто стежить за новинками Apple.

ReplyQuote
Share: